TeamGym Eskilstrup Juniorpiger

TeamGym Eskilstrup Juniorpiger - Sæson 2024-2025:

Som juniorgymnast er vores målsætning at du i løbet af sæsonen udvikler dig rytmisk og springmæssigt. Dette gør du i samspil med dine holdkammerater. Hos os er fællesskabet og "holdånden" nemlig en vigtig del af sporten. Derfor har udover selve gymnastikken også fokus på sociale arrangementer for herigennem at styrke fællesskabet.

Den daglige træning: Foruden opvarmning/grundtræning arbejder vi intensivt med den rytmiske konkurrenceserie herunder TeamGym momenter. Detajler, kropsholdning og dynamik er vigtige elementer som du udvikler som juniorgymnast. Udover konkurrence-serien stifter du også bekendtskab med opvisningsserier.

På springdelen arbejder vi med forøvelser og teknik, så du får mulighed for at udvikle samt forbedre dine spring på bedste vis. Styrketræning er en fast del af træningsprogrammet.

Forventninger: Håndstand og spagat er obligatoriske momenter i den rytmiske konkurrence-serie og derfor også et krav. Vi hjælper dig selvfølgelig på vej i denne udviklingsproces. På springdelen vil der som udgangspunkt ikke være et specifikt krav i forhold til hvilke spring, du skal mestre. Det er dog en fordel, hvis du er tæt på at kunne lave 1½ skrue, og at du på banen kan eller er tæt på at kunne lave araber-flik-lukket salto.

Da Teamgym er en konkurrence-holdsport er det vigtigt at huske at du er en del af et forpligtende fællesskab, hvor træningsmoral og fremmøde prioteres meget højt.
Vi glæder os til sæson 2024-2025 sammen med dig!

Vi tilbyder 4 gratis prøvetræninger inden bindende tilmelding.

SÆSON 2024-2025:

HOLDTYPE
Teamgym spring-rytme konkurrencehold

ALDER
Minimum 14 år og maksimalt 17 år i konkurrenceåret (2025)

SÆSONSTART
Mandag den 19. aug.
kl. 18.30 - 20.45
i Eskilstrup Hallen

TID OG STED
Mandage kl. 18.30 - 20.45
Onsdage kl. 18.30 - 20.45
i Eskilstrup Hallen
Torsdagstræninger (frivillige)
i tidsrummet kl. 19.00-21.0
0

WEEKENDTRÆNING
Hver 2. weekend

TRÆNERE
Jens Hansen
Søren Skov
Nick A. H. Petersen
Regina Bruhn G. Jørgensen

Lise Ravn

KONTAKTPERSON
Lise Ravn
Tlf. 5134 8592
Mail: liseravn@mail.dk

FORENINGSKONTINGENT
2700 kr

HOLDKONTINGENT
500 kr

ØVRIGE UDGIFTER
Konkurrencedragt samt konkurrencelicens 265 kr.