TeamGym Eskilstrup Micro-Minipiger

TeamGym Eskilstrup Micro-Minipiger er et spring-rytme-konkurrencehold.

Teamgym er et 3-benet konkurrence-holdsport, hvor der dystes i en rytmisk serie, spring
på bane samt i trampolin. Gymnasterne inddeles i hold, som maksimalt må bestå af 10 gymnaster.

Hos TeamGym Eskilstrup Micro-Minipiger sætter vi i den daglige træning fokus på gymnasternes rytmiske og springmæssige udvikling, men vægter også det sociale sammenhold højt. Foruden opvarmning/grundtræning og rytmisk serie herunder TeamGym momenter, øves der spring på airtrack/fiberbane samt i trampolin. Vi træner to gange om ugen samt weekendtræning ca. hver 2. weekend.

Forudsætningen for at deltage på holdet, er at man som gymnast har energi, koncentration og lyst til at træne 2 gange om ugen samt weekendtræning ca. hver 2. weekend. Aldersmæssigt er det meget individuelt, hvornår hver enkelt gymnast er klar. Ved sæsonopstart vil der være prøvetræninger inden tilmelding. Her vil vi individuelt vurdere nye gymnasters parathed.

I er som forældre altid velkomne til at kontakte træneren for yderligere information og spørgsmål om vores micro-minipigehold.
Vi glæder os til en spændende sæson 2021-2022!

Vi tilbyder prøvetræninger før tilmelding til holdet.
Benyt nedenstående link til tilmelding. Betalingsopkrævning på foreningskontingentet bliver efterfølgende udsendt pr. mail fra HOLDSPORT.

HOLDTYPE
Teamgym spring-rytme konkurrencehold